Ünnepi rendezvények az Idősek Nappali Klubjaiban

Az Akácfa utcai klubban 2019.12.13-án karácsonyi műsort tartottunk a klubtagok és a Kertész utcai Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola és Szakgimnázium drámatagozatos diákjainak fellépésével.

Vendégünk volt Mikulás Franciska, a Humán Szolgáltató igazgatója, Ujvári-Kövér Mónika alpolgármester, valamint Rostás Irén szakmai vezető. A színvonalas, meghitt előadás méltó volt az ünnep hangulatához.

A karácsonyi programsorozat következő kiemelkedő eseményére 2019. december 16-án került sor, amelyen ünnepi gyertyagyújtás keretein belül láttuk vendégül a klubtagokat a Dohány utcai Történetek Kávézójában. A rendezvényen Koltai Katalin operett énekes és Hegedűs Valér zongoraművész adott elő nagy sikerrel, továbbá az Operaház nagyköveteként Ardó Mária szolgált lebilincselő előadással. Az ünnepség kiemelt vendége volt Niedermüller Péter polgármester úr, Ujvári-Kövér Mónika alpolgármester asszony, Mikulás Franciska  igazgató asszony és Rostás Irén szakmai vezető. Karácsonyi ajándékként minden résztvevő ízletes szaloncukrot és a klubtagok által készített angyalka díszt vihetett haza. A résztvevők nagy számának és lelkesedésének köszönhetően a délután ünnepélyes és örömteli hangulatban telt.

Az Király utcai klubban, 19-én tartottunk karácsonyi műsort. Az ünnepi gyertyagyújtást követően az Evica csoport színvonalas előadással lépett fel. Vendégeink között volt Dr. Makár Orsolya, a Humán Szolgáltató Igazgatóhelyettese és Dr. Kispál Tibor alpolgármester. A műsor sikerét jól példázza, hogy az abban szereplő énekeket, verseket a klubtagok együtt énekelték, szavalták a művészekkel.

Az Újév egyik első találkozója az Akácfa utcai klubban tartott Pótszilveszteri mulatság volt, amelyre január 10-én került sor. A bulihangulatról ismét Varga Pista gondoskodott, és nem volt olyan résztvevő, aki ülve maradt volna!

Képgaléria