Nyitott Műterem az Akácos Udvarban

A több,mint 20 éve működő Nyitott Műterem számtalan tehetséges amatőr embernek adott lehetőséget, hogy művészi képességeit kiteljesítse és fejlessze. Korábban évente egy kiállításon jelentek meg képeikkel a művészek, 2020-ban viszont már több kerületi idősklubban rendszeresen történik kiállítás. Ennek köszönhetően a VII. kerületi nyugdíjasok folyamatosan láthatják és élvezhetik a változatos és színvonalas munkákat.

A művészet célja többek között, hogy az alkotás minél több emberre hatást gyakoroljon. A nézők visszajelzése nagyon fontos, hiszen ezáltal nyer önbizalmat, örömet és energiát a további munkához a művész. Minden kiállítás sikerélményt jelent és inspiráló hatású.

Az Akácfa utca 61-ben működő műteremben hetente két alkalommal, hétfőn és szerdán egész nap lehet dolgozni. Állandó felügyelet és szakmai segítség áll az alkotók rendelkezésére. A festészettel, ezzel a csodálatos kedvteléssel egyre többen foglalkoznak, kortól és nemtől függetlenül, országos és kerületi szinten is. Jelenleg 3 új tag felvételére van lehetőség, hogy teljes kihasználtsággal üzemeljen a műterem, délelőtt és délután is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, kezdőket és haladókat egyaránt!