Farsangi Bál az ERöMŰVHÁZ-ban

Erzsébetváros Önkormányzata 2018-ban is kiemelt figyelmet szentel a kerületben élő idősek életminőségének javítására, így - a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ közreműködésével - számos ingyenesen látogatható rendezvénnyel biztosít részükre lehetőséget a szabadidő tartalmas, értékes eltöltésére. Idén első alkalommal február 9-én az ERÖMŰVHÁZ-ban farsangi bál került megrendezésre, melyen 100 fő kerületi nyugdíjas vehetett részt.

A rendezvényt dr. Bajkai István alpolgármester úr köszöntője nyitotta, melyet tombolasorsolás követett. Az értékes nyereményeket Vattamány Zsolt polgármester úr és dr. Bajkai István alpolgármester úr közösen adták át a szerencsés nyerteseknek. A résztvevők a vacsora előtt és után vidám táncolással múlatták az időt. A rendezvényen a Vento Lento zenekar biztosította a kitűnő hangulatot, melynek köszönhetően a tánctér a bál végeztéig ki sem ürült.

A 2018-as évre tervezett programokkal kapcsolatos további információk a kerületi újságban, valamint Erzsébetváros- és a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ elektronikus felületein lesznek megtalálhatóak.

KÉPGALÉRIA