Rendezvények az Idősek nappali Klubjaiban

Október 24-én a Király utcai klubban fergeteges táncbemutatót tartott a Sárga Rózsa tánccsoport. A felpezsdítő előadás végén a közönség se maradt ülve, a résztvevők is birtokba vették a táncparkettet.

 

2019.10.25-én irodalom délutánt tartottak az Akácos klubban. A klubtagok szebbnél-szebb versekkel készültek fel és lepték meg egymást. Majd a Kávészünet zenekar zenés verseit hallgatva teázhattak, sütizhettek a délután további részében.

 

A Király klubban oklevelek átadására került sor 2019. október 28-án. Rostás Irén Szakmai Vezető köszönte önkénteseink egész évi, fáradhatatlan munkáját. Az oklevelek átadása után, Simon Attila zongoraművész előadása következett, mely nagy sikert aratott a közönség soraiban.

 

2019. november 7-én Gencsev Gábor és Pethő-Tóth Brigitta újra a Király utcai klubban jártak, „Miénk a színpad” című műsorukkal a klubtagok nagy örömére.

 

Az Akácfa utcai klubban november 8-án irodalmi délutánt tartottunk. Vendégünk volt Szöllősi Bernadett író-költő. Az írónőt a klubtagok nagy lelkesedéssel várták, aki a következő szavakkal értékelte a szíves vendéglátást.
"Ma délután bizonyosságot nyert, hogy az irodalom tényleg kortalan. Az Akácos Udvar nyugdíjasai fiatalokat megszégyenítően voltak aktívak az irodalmi délutánon, kérdeztek, faggattak, meséltek és készültek, hogy a saját verseimet olvassák fel a többiek előtt - és előttem is. A legidősebb résztvevő éppen 90 esztendős volt. Köszönöm a kellemes délutánt és a kedves fogadtatást."
(Szöllősi Bernadett)

 

Szintén november 8-án a Történetek Kávézójában Ica néni 90. születésnapja alkalmából került sor ünneplésre. A vendégek ez alkalomból rengetek finom házi készítésű sütivel készültek. A finomságokon kívül az ünnepi hangulatért sokat tett még Szőllősi Dávid fellépése is, aki zenés műsorral kápráztatta el a jelenlévőket. Az ünnepség végig jó kedélyűen zajlott, kellemes társaságban.

Képgaléria