Új szolgáltatás az álláskereső kerületi nők részére – MASNI (Munkaerő-piaci Aktivizálást Segítő Nőbarát Iroda).   |    Kereső programunk segítségével írja be lakcímét, válassza ki a keresett szolgáltatást és azonnal megtudja, hogy lakókörzete alapján milyen közvetlen elérhetőségeken keresztül tudja felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot.
Egészségügyi ellátások

Erzsébetváros egészségügyi alapellátásának és szájsebészeti szakellátásának zökkenőmentességét a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ biztosítja. Az egészségügyi alapellátás körébe a felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás, a felnőtt fogorvosi ellátás, a gyermek-és ifjúsági fogászati ellátás, az ügyeleti ellátás, a védőnői szolgálatok, az iskolaorvosi feladatok és az Otthoni Szakápolási Szolgálat szakápolási és rehabilitációs jellegű tevékenységei tartoznak. A szakellátások köréből a szájsebészeti ellátás tartozik a Humán Szolgáltatóhoz. Az egyéb szakellátási feladatokat a Péterfy Sándor utcai Kórház - Rendelőintézet és intézményei látják el.

Feladataink ellátása során elsődleges szempont a beteg elégedettsége az ellátások minőségével.
A családok egészségi állapotát a fogantatástól az elmúlásig kísérjük.
A kerületi háziorvosi ellátást harminchárom körzet látja el, a gyermekorvosi ellátást három telephelyen végezzük. Az iskolaorvosaink munkájukat az iskolai védőnőkkel együttműködve végzik. A fogászati munka szintén kiemelt fontosságú, hiszen minden korosztályban számos betegség megelőzhető az ép, kezelt, vagy pótolt fogak meglétével.
Az egészség megtartása érdekében rendszeres szűrővizsgálati lehetőségekkel, előadásokkal emeljük szolgáltatásaink színvonalát.