Új szolgáltatás az álláskereső kerületi nők részére – MASNI (Munkaerő-piaci Aktivizálást Segítő Nőbarát Iroda).   |    Kereső programunk segítségével írja be lakcímét, válassza ki a keresett szolgáltatást és azonnal megtudja, hogy lakókörzete alapján milyen közvetlen elérhetőségeken keresztül tudja felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot.
Hírek, aktualitások
Betekintés a MASNI kulisszái mögé2017-05-16 13:34:51

A MASNI (Munkaerő-piaci Aktivizálást Segítő Nőbarát Iroda) a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ szervezésében és Erzsébetváros Önkormányzatának támogatásával létrejött munkaerőpiaci szolgáltató iroda, melynek célja a kerületben élő aktív korú, álláskereső nők foglalkoztatásának elősegítése. A MASNI-ban alapvető szépségápolási szolgáltatásokat (fodrászat, kozmetikai kezelés, manikűr), pszichológiai-, életvezetési-, munkajogi- és stílus tanácsadást, továbbá próbainterjú lehetőséget biztosítunk. Az előzőekben felsorolt szolgáltatásokat csak az veheti igénybe, aki együttműködik a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ Fejlesztési Centrumával és annak foglalkoztatási tanácsadás szolgáltatását regisztrált ügyfélként igénybe veszi.
A képen látható hölgy, Farkas Renáta Jolán kerületi lakos, aki munkát keres és mivel önálló álláskeresése nem vezetett eredményhez, felkereste a Fejlesztési Centrumunkat és igénybe vette a foglalkoztatási tanácsadás szolgáltatásunkat, melynek keretében elsajátította a sikeres álláskeresés alapjait, megtanult önéletrajzot írni és el is készítette azt. Renáta jelenleg állásinterjúra készül. A siker érdekében utolsó simításként a MASNI munkatársai is felkészítik őt az interjúra. Renátának az alkalomhoz illő frizurát, sminket, körmöket készítettek. A felkészítés sikeréről árulkodnak a képek.

Renátához hasonlóan, forduljon hozzánk Ön is bizalommal! Kérje kollégáink tájékoztatását az alábbi elérhetőségeken:

Család - és Gyermekjóléti Központ - Fejlesztési Centrum
1073 Budapest, Kertész u. 20   
Tel: 352-8672
Fax: 352-8673     
E-mail:

        
 KEP=-{dscn1347-1642}-  KEP=-{dscn1348-1643}-
 KEP=-{dscn2025-1640}-  KEP=-{dscn1346-1641}-
Megújult bölcsődeudvar2017-05-12 13:03:12

A Dob - Kazinczy - Wesselényi és Síp utca emeletes házai által határolva van egy kicsi zöld sziget: a Dob Bölcsőde. A kapun betekintő látogató csak az előudvart és az épületeket látja, de a forgalomtól elszigetelten, az épület túloldalán, a megújult játszóudvarokon zajlik az élet. A kerületi Önkormányzat jóvoltából megszépült udvarok két részletben készültek el. Az egyenetlen, sok problémát okozó betont felváltotta a biztonságos gumitégla. A kikopott, poros udvarrészek helyén dús fű nő. Gyermekek és kisgyermeknevelők egyaránt nagy örömmel vették birtokba az elkészült játszóudvarokat. Jó volt látni a gyermekek legelső találkozását a gyeppel: egy-két óvatos lépés után felszabadultan futkároztak, motoroztak. A környéken, emeletes házakban lakó bölcsődés gyermekeknek itt biztosított a rendszeres, szabad levegőn történő mozgás, játék, ami elengedhetetlen a megfelelő fejlődésükhöz. A húsvéti tojáskeresésnek igazán alkalmas színteret nyújtott a felújított udvar. A gyermekek izgatottan, boldogan keresték a fűben lapuló csoki tojásokat. Reméljük, hogy a későbbiek során még több, hasonlóan kedves, különleges élménnyel gazdagíthatjuk bölcsődéseink életét.
 KEP=-{megujult-bolcsodeudvar3-1632}-
 KEP=-{megujult-bolcsodeudvar2-1633}-
KEP=-{megujult-bolcsodeudvar1-1634}-

Családi nap az Akácos Udvarban2017-05-09 10:43:05
 KEP=-{05.20_csaladi-nap_a4-1631}-
Erzsébetvárosi bölcsődei dolgozók napja2017-05-05 16:54:44

Bölcsődék Napja Erzsébetvárosban

A bölcsőde intézményének, a benne folyó nevelő-gondozó tevékenységnek - a családi neveléssel együtt, azt kiegészítve - meghatározó szerepe van a gyermekek harmonikus, egészséges testi-lelki fejlődésében, valamint az anyák munkába állásának elősegítésében és támogatásában. Magyarországon a bölcsődei dolgozók munkája társadalmi szinten is megbecsült, 2010-től április 21. a Bölcsődék Napjának kinevezett államilag elismert ünnepnapnak számít. Erzsébetvárosban minden évben ezen a napon hivatalosan is megköszöntik a kerületben működő bölcsődék dolgozóit és szakmai felettesi javaslat alapján külön igazgatói dicséretben részesül 5 munkatárs, akik kiemelkedő teljesítményükkel, a szakma iránti elhivatottságukkal hozzájárulnak a bölcsődei munka színvonalának emeléséhez. A rendezvény szakmai előadással vette kezdetét, majd ezt követően a Humán Szolgáltató képviseletében Mikulás Franciska igazgató asszony és Gazsi Judit családokat támogató szolgáltatások igazgatóhelyettese nyitotta meg a hivatalos ünnepséget, köszönetet mondtak a bölcsődei dolgozók mindennapi munkájáért és átadták a díjazásra javasolt kollégák részére az elismerő okleveleket és díjakat. A Dob bölcsődéből a mindig vidám és jókedvű, munkáját példaértékűen végző Varga Istvánné (bölcsődei kisegítő) és szakmai munkájában szintén példamutató, a bölcsődei dekorációk elkészítésében aktívan résztvevő Schmidtné Laposa Viktória (kisgyermeknevelő) vehette át az oklevelet. A Lövölde bölcsődéből Urr Katalin (kisgyermeknevelő) kapott elismerést, aki 2002 óta dolgozik a kerületben, mindig képes megújulni, kollégái és vezetői kivétel nélkül számíthatnak segítségére, együttműködésére. A Városligeti bölcsőde munkatársai közül Lakatiné Sallai Zsuzsánna (kisgyermeknevelő) és Bérces Erzsébet (bölcsődei kisegítő) kapta meg a díjat. Zsuzsánna 2000 óta dolgozik kerületben, szaktudása, hozzáértése, a gyermekekkel való bánásmódja kiemelkedő. Erzsébet 2006 óta erősíti a városligeti bölcsőde technikai csapatát, keze nyomán ragyog a bölcsőde. A rendezvényen Vattamány Zsolt polgármester úr is részt vett és 1-1 szál virág átadásával köszöntötte a dolgozókat. A Bölcsődék Napja ünnepélyes ebéd elfogyasztásával zárult.

 KEP=-{170421bolcsodeidolgozoknapja0001-1629}-  KEP=-{170421bolcsodeidolgozoknapja0033-1630}-
Anyák napi köszöntő a Történetek Kávézójában2017-05-05 15:53:53

Anyák napi köszöntő

Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A közelgő ünnep alkalmából május 3-án az Akácfa utcai Bóbita óvoda néptánccsoportja, szívet melengető anyák napi műsorral kedveskedett a Dohány utcai idősek klubja tagjainak. A zenés-táncos, népviseletben előadott műsor nagy sikert aratott a résztvevők körében, akik mindig nagy szeretettel fogadják az apróságok előadásait. A fellépést követően minden gyermek 1-1 hűtő mágnest kapott ajándékba, amit a klub tagjai saját kezűleg készítettek az alkalomra.
 KEP=-{anyak-napja1-1626}-
 KEP=-{anyak-napja2-1627}-
KEP=-{anyak-napja3-1628}-
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30